lauantai 25. kesäkuuta 2011

Cowa-bunga-low

Paattimatkan jälkeen parkkeeraamme ittemme bungalowiin levähtämään. Hienot kaakelit porstualla nääs.



Tässä vaiheessa pahaa-aavistamaton kuvaaja ei edes arvaa kuinka hienot nämä kaakelit ovatkaan kunhan on vähän satanut vettä. Silloin on fiksu idea mennä paljain jaloin porstualle tupakille niin että toinen jalka on huoneen puolella ja toinen lipsahtaa kaakelilla. Jotta nukkuva rouva ei herää, joutuu tuskastuneena kiroilemaan hiljaa kun huoneeseen jätetty jalka raahautuu kynnyksen yli ja varvas lähes murskaantuu, "peeerrrrkele..aivittu...rrrawwwrrr..". Tuloksena hieno neonmustelma, jonka parantuminen kestikin sitten loppureissun. Noh, lääkäriin en mennyt, enkä mene.

Bungalowin vieressä on kivan näköinen jorpakku. Näyttää nätiltä yön pimeinä tunteina..



..mutta seuraavana päivänä saatetaan huomata että melkoinen kuraviemäri kyseessä kuitenkin. Ei selvinny laskeeko paskahuusi suoraan tohon jorpakkuun vai mennäänkö jonkinlaisen filtterin kautta, mutta eihän tuo nyt ihan esteettiseltäkään enää näytä. :)



Kyseinen kuraviemäri johtaa mereen. Otetaanpa siitäkin hienoja kuvia, kuten esim.



..josta päästäänkin reissun kenties hienoimpaan otokseen, se tulee tässä!



"Kuinka sinä sen teit?", kysyvät fotoharrastajat. Noh, yritin näpsiä fotoja rannasta ja tosta purosta, kun huomasin että äkäinen kusiainen puree jalasta perkeleen kovaa. Siinä sitten niitä jalkapöydän päältä häätäessäni onnistuin painamaan kuvausnamiskuukkelia. On se upeeta. Jotakuinkin tämmöstä kuvaa siinä oikeasti oltiin ottamassa...



Nyt kun osattiin varoa äkäisiä kusiaisia, saatiin joten kuten otettua kuva rannasta. Vähä ilmeisesti laskuveden aika tai jotain, ei näytä erityisen houkuttelevalta.



Ihan ookoomesta noin ensihavaintojen kannalta, lämmintähän tunnetusti on vaikka aurinko ei kamalasti paistakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti